Kansellerer alle Egypt-turer

Se hva reiseselskapene tilbyr i stedet.

Dette bildet er tatt fra "SunFamily Sunrise Tirana Aquapark", som ligger på Sharm el Sheikh i Egypt. Foto: Ving.no
Dette bildet er tatt fra "SunFamily Sunrise Tirana Aquapark", som ligger på Sharm el Sheikh i Egypt. Foto: Ving.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har sikkert fått med deg at Egypt ikke er det ideelle stedet å feriere akkurat nå.

Søndag 30. januar frarådet norsk UD ikke-nødvendige opphold og reiser til Egypt, hvor de oppfordret norske borgere som planlegger reise eller opphold i Egypt til å kontakte sin reiseoperatør.

Dette har fått Ving til å endre på sine turer til Egypt.

2.550 reisende rammet

"Demonstrasjoner har blitt gjennomført flere steder i Egypt de siste dagene. På våre reisemål i Hurghada og Sharm el Sheikh har det så langt vært rolige forhold, men det er vanskelig å si hvordan situasjonen utvikler seg. På bakgrunn av dette reiserådet kansellerer Ving alle charterflygninger til Hurghada og Sharm el Sheikh fram til onsdag 23. februar. Gjester som blir berørt av kanselleringene vil bli informert via SMS. Innbetalt beløp for reisen vil bli refundert i løpet av kort tid," skriver reiseoperatøren på sin hjemmeside.

– Vi har 750 gjester i Egypt som blir transportert hjem denne uken. Fem til 23. februar er det cirka 1.800 kunder som er berørt, skriver Christian Grønli, administrerende direktør i Ving, i en epost til DinSide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer