Norwegian

Kansellerer avganger

Ansatte ved bagasjehåndtering går ut i streik fredag.

FLYEPLASSTREIK: Ansatte ved italienske flyplasser går ut i streik fredag 29. september. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: AP Photo/Andrew Medichini
FLYEPLASSTREIK: Ansatte ved italienske flyplasser går ut i streik fredag 29. september. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: AP Photo/Andrew Medichini Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Reisende til og fra italienske flyplasser fredag 29. september rammes av forsinkelser og innstillinger på grunn av streik blant ansatte på flyplassene. Det melder fra internasjonale medier, deriblant Euronews.

Både SAS og Norwegian har daglige avganger til og fra Italia.

Overfor DinSide bekrefter Norwegian at deres flyginger rammes.

- Våre flyginger vil påvirkes i dag og i morgen. Det skyldes restriksjonene i Italia. Vi følger utviklingen nøye og alle passasjerer som blir berørt av streiken har blitt informert av oss, sier kommunikasjonssjef Charlotte Holmbergh.

Videre informerer hun om at følgende flygninger er kansellert fredag:

  • D81876 og D81877 Oslo - Milano - Oslo
  • DY1868 og DY1869 Oslo - Napoli - Oslo
  • DY1870 og DY1871 Oslo - Roma - Oslo

Tonje Sund, pressesjef i SAS, skriver til DinSide at selskapet undersøker om noen av deres flyginger påvirkes.

- Vi avventer operativ informasjon fra Italia nå om hvorvidt våre flygninger blir berørt. Dersom våre flygninger blir berørt av streiken i Italia så vil vi kontakte passasjerene direkte. Om man ikke hører annet, så skal man møte opp på flyplassen som avtalt.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer