Kansellert hjemreise: - Ikke ålreit

Familien Selnes fikk kansellert hjemturen med SAS. Da flyselskapet booket om ruten deres, fikk de en mellomlanding på sju timer, uten videre informasjon om overnatting.

FRUSTRERENDE: Hjemturen til Norge, etter ferie i Tyrkia, har blitt en mer frustrerende opplevelse enn ventet. Foto: Privat
FRUSTRERENDE: Hjemturen til Norge, etter ferie i Tyrkia, har blitt en mer frustrerende opplevelse enn ventet. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Camilla Christina Selnes har vært på besøk hos svigerforeldrene i Mahmutlar, en by i den tyrkiske provinsen Antalya. Med seg har hun ektemannen og deres to barn på fire og åtte år.

Hjemturen til Norge har blitt en mer frustrerende opplevelse enn ventet.

Familien på fire skulle tatt en direkterute til Oslo med SAS onsdag. Seint tirsdag kveld fikk de beskjed om at flyet var kansellert.

- Ikke hyggelig

Etter at pilotstreiken blant SAS’ ansatte ble et faktum mandag, har flyselskapet kansellert en rekke flyavganger.

Selnes forteller at de etter tre timer i kø på chat-funksjonen på SAS sine hjemmesider, fikk beskjed om å vente på videre beskjed.

- Det er ikke noe hyggelig. Mye av tiden har gått til å bekymre seg for hvordan vi kommer oss hjem. Det er ikke bare-bare å punge ut for nye billetter, og sist vi gjorde det, tok det et halvt år å få igjen penger for utlegget, sier Selnes.

Nå har SAS imidlertid ordnet en alternativ rute for familien. Etter planen skal de ta av fra Tyrkia torsdag kveld, for så å fly innom Finlands hovedstad Helsinki, med et opphold på omkring sju timer, før de fredag morgen endelig er framme i Oslo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.