Kansellerte fly - uten å gi beskjed

Kommentar: Flyet var kansellert, men det ble det ikke gitt beskjed om via e-post og SMS. Det måtte jeg finne ut på egenhånd.

KANSELLERT: Les mer om hvordan flyselskapene skal gi deg beskjed om kanselleringer i saken under. Foto: Gorm Kallestad/NTB Scanpix.
KANSELLERT: Les mer om hvordan flyselskapene skal gi deg beskjed om kanselleringer i saken under. Foto: Gorm Kallestad/NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nok mange som hadde reiseplaner de så fram til i påskeferien, enten til en alpelandsby, storby, sydlige strøk eller rett og slett den tradisjonelle hytteturen her i Norge.

Dessverre har coronavirusutbruddet ført til at de fleste av disse reisene er lagt på is. Det er ikke lov å reise på hytta når den ligger i en annen kommune enn der du har hjemmeadresse, og flyvningene ut av landet er i stor grad kansellert.

Kansellerte fly, uten å gi beskjed

Undertegnede hadde selv bestilt en reise tur/retur London i påskeferien, og så fram til kjøretur langs den engelske sørkysten.

Men, Norwegian har kansellert flyvningen min.

Denne kanselleringen har jeg imidlertid ikke fått beskjed om, slik flyselskapet lover på nettsiden sin, altså via e-post eller SMS.

Jeg har ikke fått SMS fra Norwegian i det hele tatt.

I stedet har jeg blitt bombandert med e-poster (totalt sju e-poster på én uke), hvor Norwegian opplyste meg om at jeg kunne avbestille reisen og få den igjen i form av cashpoints, deres bonuspoeng.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer