Test Gordon Ramsay flymat

Kanskje den beste flymaten vi har spist

Hurra, endelig: Flymat MÅ ikke være kjip - i alle fall ikke om du tar den med deg ombord selv. Vi har testet flymaten til stjernekokken Gordon Ramsay - og den kan alle få, uansett flyselskap!

JA TAKK: Vi testet Gordon Ramsays takeaway-flymat, og det er noe av det beste vi har spist om bord på et fly. Ikke noe for deg som er kjempesulten, men for deg som rett og slett vil spise noe som smaker veldig godt! Foto: Kristin Sørdal
JA TAKK: Vi testet Gordon Ramsays takeaway-flymat, og det er noe av det beste vi har spist om bord på et fly. Ikke noe for deg som er kjempesulten, men for deg som rett og slett vil spise noe som smaker veldig godt! Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om noe flymat kan være god, er det neppe noen uenighet om at flymat også kan være ganske kjip. Selv om vi i våre flymat-tester har gitt Ryanair gode skussmål og Norwegian dårlige karakterer, er det ingen av dem som kan sies å servere de helt store smaksopplevelsene eller delikatessene.

Heldigvis tillater de fleste flyselskapene at du spiser medbragt mat, og husk at du ikke må begrense det til kaldmat som brødskiver og baguetter: Noe av det beste vi har spist på fly er medbragte pølser på termos!

Du kan selvsagt også kjøpe med deg mat fra flyplassen, som for eksempel baguetter eller annet som de selger inne i avgangshallen på flyplassen.

Reiser du fra London, kan du også gjøre som oss: Kjøpe med deg medbragt flymat fra restauranten til stjernekokken Gordon Ramsay.

Vi har testet Ramsays flymat:

Hurra, det er for alle

Først og fremst: Gordon Ramsays flymat er noe du kjøper i en egen luke på Ramsays restaurant «Gordon Ramsay Plane Food» på Terminal 5 i London. Det er en egen takeaway-meny, og du får mate med deg i en Ramsay kjølebag.

Det koster 14 pund for tre retter, som tilsvarer 152 norske kroner med dagens kurs, og da kan du velge mellom fire forretter og like mange hovedretter og desserter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer