Kåret til landets beste campingplass

Oppvarmet svømmebasseng og fabelaktig utsikt.

Byrkjelo Camping kan lokke med flott beliggenhet - og et oppvarmet svømmebasseg! Foto: Harald Valderhaug/Byrkjelo Camping
Byrkjelo Camping kan lokke med flott beliggenhet - og et oppvarmet svømmebasseg! Foto: Harald Valderhaug/Byrkjelo Camping Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skal du på bilferie på Vestlandet i sommer, eller pleier du å reise på campingferie? Da bør du vurdere å stoppe innom Byrkjelo Camping i Sogn og Fjordane. Campingplassen er nettopp kåret til er kåret til Årets Campingplass 2009 av fagjuryen i Norsk Caravan Club.

– Byrkjelo fremstår som en ryddig og fin plass, hvor det er koselig å komme, sier fagsjef Atle Hofseth i NCC i en pressemelding.

– Samtidig dreier det seg om en plass i jevn fremgang, med målbevisst oppgradering av fasilitetene, sjelden god service og høy sanitærteknisk standard.

Oppvarmet svømmebasseng

Og fasilitetene på Byrkjelo er ikke som på de fleste andre campingplasser. Byrkjelo har faktiskt et oppvarmet, utendørs svømmebasseng på 10 x 20 meter, og et plaskebasseng for de minste. Dette er et veldig flott tilbud for barnefamilier.

På femstjerners camping i Danmark

– Riktignok er det også bademuligheter i den vesle elven som renner like forbi plassen, sier Kristin Sindre Bjørkelo, som driver Byrkjelo sammen med ektemannen Anders Bjørkelo.

– Men med smeltevann fra Jostedalsbreen ligger vanntemperaturen her på 5-6 Celsius-grader. Da frister det nok mer med 24 grader i bassenget. Det er åpent gjennom hele skoleferien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer