Karibia har aldri vært nærmere

Norges nye feriefavoritt? Svenskene har allerede oppdaget øya.

FRISTENDE? I februar begynte Ving å selge reiser til Aruba. Sophie Frisholm i Ving forteller at salget strømmer på, men påpeker at det fortsatt er en stund til desember. - Normalt øker salget etter sommerferien, sier PR-manageren.  Foto: Silje Ulveseth
FRISTENDE? I februar begynte Ving å selge reiser til Aruba. Sophie Frisholm i Ving forteller at salget strømmer på, men påpeker at det fortsatt er en stund til desember. - Normalt øker salget etter sommerferien, sier PR-manageren. Foto: Silje Ulveseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Temperaturen varierer sjelden med et par grader i løpet av året, sier Patrick Donovan, salgsdirektør for hotellkjeden Westin hotels & resorts, til DinSide.

Det er slettes ikke vanskelig å forstå hvorfor svenskene liker Aruba; Øya tilbyr et svært stabilt klima på rundt 30 grader, kritthvite strender, blått hav og en for tiden behagelig lav dollarkurs. Her er det noe for alle og en hver, enten du foretrekker All Inclusive eller ønsker å planlegge ferieoppholdet ditt selv.

Fly direkte fra Oslo

Til vinteren åpner reiseoperatøren Ving direkterute fra Oslo til Aruba, noe som gjør det enda lettere for Ola og Kari Nordmann å ta seg en tur til den karibiske øya.

– Dette er helt nytt. Vi har hatt direkterute fra Sverige i tre år nå og det har gått veldig bra, derfor har vi valgt å satse på det her i Norge. Det vil ta mellom 10,5 til 11 timer å fly over, opplyser Sophie Frisholm, PR-manager i Ving, til DinSide.

Ving Sverige har sendt rundt regnet 12.000 svensker til Aruba i løpet av de tre vintersesongene de har hatt reisemålet på programmet.

Direkteruten fra Norge som går med Thomas Cook, starter 11. desember og siste tur går 5. mars 2013.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer