Karibia rundt

DRØMMEREISEN: Trond Eirik Håvarstein og Karl Jansen tok ett års permisjon fra jobbene sine, solgte bilene, og glir nå rundt i Karibia i en 36 fot stor seilbåt.

Publisert
Sist oppdatert

Trond Eirik Håvarstein og Karl Jansen har realisert drømmen om å reise rundt i Karibia på jakt etter de beste kitestedene. Reisen startet 13. juli 2005, og varer frem til 1. august 2006. Drømmen begynte på ferie over to mojito.

- Drømmen begynte da vi satt i noen deillige stoler på stranden i Den dominikanske republikk en sommerkveld og nøt en mojito. Vi har reiste mange år til Den dominikanske republikk - Cabarete som har en av verdens beste kitestrender. Vi tenkte i første omgang på å ta to måneder, en måned ferie og en måned uten lønn, men ble fort enige om at dette også ble for lite. Vi hadde lyst til å tilbringe ett år på egen seilbåt slik at vi kunne seile rundt til alle de urørte og ubebodde strendene i Karibien.

>> BILDER: Drømmereisen i Karibia

Håvarstein og Jansen jobber til daglig som senior IT-konsulenter i et av Stavangers største IT selskaper. De sier at den største sperren ved å ta skrittet ut og realisere drømmen, var den psykologiske sperren som ligger i å gi slipp på det sikre og begi seg ut i det usikre. De tok den endelige avgjørelsen om å ta sjansen sommeren 2004.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer