Karibia under juletreet

Julen nærmer seg med stormskritt. Har du det samme problemet som mange andre? Her er våre tips til noen som liker å være på reisefot.

Kanskje en reise under treet kunne være noe?
Kanskje en reise under treet kunne være noe? Vis mer
Publisert

En av de aller beste gavene å få for en reiseglad, er jo rett og slett en reise. Nå kan det være vrient å plukke ut de rette datoene, og kanskje også rett reisemål. Hva med å la den heldige velge selv? De aller fleste reisebyråene tilbyr nemlig kjøp av gavekort. Etterhvert som julen nærmer seg, blir dette en god løsning for stadig flere.

Lena Petersson hos Star Tour opplyser at de har et jevnt salg av gavekort over hele året. Men de siste ti dagene før nissen gjør sin éntre, selges det flere.

- Det er gjerne etternølerne som ikke vet hva de skal gi og som ikke ser så nøye påprislappen, som går for denne varianten. Et gavekort er ofte den perfekte gave til han eller hun som har alt. Foreldre med voksne barn er midt i målgruppen. De har alt og barna vet ikke hva de skal gi, sier Petersson.

Du bestemmer selv verdien på gavekortet og den utvalgte mottager bestemmer så hvor og når turen skal gå. Vi sjekket hva slags reise du egentlig gir bort ved å investere fra 1.000-5.000 i et reisegavekort. Kanskje gir du bort en reise til Island, Karibien eller Kanariøyene? Se hva du får for pengene 19825 TARGET="_top"> her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer