Karibisk luksus til Europa

Denne uken la en en stor dame til kai ved Akershus festning – vi gikk ombord i Splendour of the Seas for å se på den nye båten som skal gå i Middelhavet til neste sommer.

Splendour of the Seas besøkte Oslo - vi dro ombord for å sjekke standarden!
Splendour of the Seas besøkte Oslo - vi dro ombord for å sjekke standarden! Vis mer
Publisert

Fra neste sommer vil Royal Caribbean Cruise Limited (RCCL) sette opp et ukentlig charterfly som skal fly cruisegjestene til Venezia og den ventende Splendour of the Seas. I følge selskapet vil du kunne få et luksuscruise til priser du trodde du bare kunne drømme om. Hvor bra prisene er kan du selv bedømme lenger ned i artikkelen! Vil du se bilder fra båten klikker du på linkene under.

Cruise er fremtiden

Vi snakket med General Manager for de nordiske land i RCCL, Magnus Wrahme:

- Er det mange nordmenn som reiser på Cruise?

- Vi har ca 5.000 norske gjester ombord på våre skip i løpet av et år. De aller fleste av våre kunder kommer fra USA eller Canada i dag. Men dette ønsker vi å gjøre noe med, forteller Whrame.

Han kan fortelle at det fra og med neste sommer vil bli en intensivert satsning på det nordiske markedet. Tre av skipene som vanligvis går i rute i Karibien vil bli flyttet til Europa og Middelhavet når sommersesongen starter neste år. For å tilrettelegge ferdige pakker for nordmenn, vil selskapet sette opp ukentlige charterflyvninger fra Gardermoen til Venezia hvor Splendour of the Seas vil ta deg med på et ukescruise.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer