Kåring: Her er de beste familiefavorittene

Beste camping, tivoli, hotell, reisemål og badeland er kåret. Liseberg, Legoland, Daftö camping og Mallorca er blant vinnerne.

FERIE MED FAMILIEN? Liseberg er beste fornøyelsespark i Norden, ifølge en svensk kåring av beste familieattraksjoner. Foto: Liseberg
FERIE MED FAMILIEN? Liseberg er beste fornøyelsespark i Norden, ifølge en svensk kåring av beste familieattraksjoner. Foto: Liseberg Vis mer
Publisert

Sammen med Spania er Sverige nordmenns favorittreisemål: Ifølge en fersk statistikk fra Statistisk sentralbyrå fikk Spania og Sverige begge 1,1 millioner feriereiser fra Norge i fjor.

Hvert år kårer den svenske familiesiden Barnsemester.se de beste av de beste innen reiser og opplevelser for barnefamilier.

De kårer Nordens beste innen både fornøyelsesparker (tivoli), badeland, hoteller og campingplasser - og de kårer beste familiereisemål i Europa, samt beste charterselskap, beste charterhotell for barnefamiliene og beste barneklubb.

Og mange av disse attraksjonene er kjente for nordmenn på tur i Sverige og Danmark: Både Liseberg og Legoland er godt besøkt av nordmenn i sommerhalvåret.

Og for deg som lurer: Liseberg åpner for sommersesongen 27. april. Legoland åpner 30. mars.

Kun én norsk attraksjon på pallen

Kåringen er en avstemming gjort av Barnsemesters lesere, og Jenny Forsberg, pressekontakt hos Barnsemester, forteller til Dinside at det i år er drøyt 60.000 som har stemt.

- Man har kunnet stemme på hvem av de nominerte man vil fra en på forhånd definert liste av de familieattraksjonene som vært mest populære hos våre brukere i løpet av året.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer