Karneval til 16 millioner!

16 millioner kroner er blåst av på under fire uker. Bli med på karneval i Las Palmas.

Publisert
Sist oppdatert

Årets karneval i Las Palmas på Gran Canaria var det 32. karnevalet i rekken som det fremstår i dag. Fra 15. januar til 9. februar har det blitt festet, paradert og showet fra tidlig morgen til ... tidlig morgen.

På programmet har det stått kroppsmalings- konkurranser, barneparader, brasilsk aften, gammeldags karnevalsfiesta, latinoelskernes aften, dragdronninggalla, kåring av barnas galladronning, dansetrupp-konkurranser og mye, mye mer.

BILDESPESIAL: Bli med på karneval!

Årets karneval har vært mer omfattende enn ellers, med over 40 sceneshow og flere festligheter tilpasset alle; barn, gamle, og folk med forskjellige interesser. Årets karnevalbudsjett har vært på imponerende to millioner euro, som tilsvarer drøye 16 millioner norske kroner. Tema for årets fest har vært Olympia. Festlighetene avsluttes med "sardinens begravelse" 9. februar. En stor sardin fraktes gjennom gatene med alle marsjerende bak i begravelsesantrekk. Dagen etter begraves sardinen i sanden på stranden akkompagnert av en fanfare av fyrverkeri og etterfulgt av strandfester som varer hele natten ...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer