Karnevalsfeber i gatene

BARCELONA: 80.000 deltok på det store karnvevalsparaden i Barcelona.

Publisert
Sist oppdatert

Karnevalet er så viktig i det spanske samfunnet at kommunene har egne karnevalspresentasjoner på de sine nettsteder.

Måneder med forberedelser

I bydelen Sants i sentrum av Barcelona, har man forberedt karneval i flere måneder. Hver eneste lørdag og søndag har musikkorpsene svingt, øvd og svettet gjennom gatene, mens dansetruppene har terpet på trinn og strevet med perle- og fjærbesetninger på ørsmå drakter. Ingen spøk å arrangere karneval. Qori Inkas - gullkongene - fra Bolivia er en av karnevalstruppene som hvert år defilerer gjennom de barcelonesiske gatene.

- Vi har øvd hver helg i lang tid. Draktene er kopier av tradisjonelle krigsdrakter. I Bolivia brukes det skinn og naturmaterialer i draktene, men her i Barcelona har vi ingen mulighet til å bruke det. Dermed blir det imitasjoner, sier truppdirektør Sandre Velez som kommer fra Cochabamba, vel 382 kilometer fra La Paz i Bolivia.

Rundt 80.000 mennesker fulgte karnevalet som telte rundt 50 trupper fra hele verden.

Se bildene:Hett og svett i Barcelona

Les!

Vakkert, frekt og stjernespekketEuropas mas sexy karnevalBrasil nå!Karneval i Europa - 2004Porno for feriefantasienRoadmovie fra BarbadosNotting Hill Carnival

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer