Kastet av flyet fordi han stinket

Medpassasjerene reagerte på kroppslukten.

Sterk kroppslukt er ikke heldig ombord i et tettpakket fly.  Foto: Celia Martinez Bravo
Sterk kroppslukt er ikke heldig ombord i et tettpakket fly. Foto: Celia Martinez Bravo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i begynnelsen av februar hendelsen inntraff på et Air Jazz-fly som skulle fly fra Charlottetown til Montreal i Canada.

Mannen hadde en såpass stram kroppslukt at passasjerene som hadde fått plass ved siden av ham ble flyttet til andre plasser etter at de klaget til kabinpersonalet.

- Folk bare mumlet og stirret på ham, sa Penny Walsh til Charlottetown Guardian.

Selv var hun forkjølet og tett, og luktet ikke lenger mannen da hun ble flyttet tre rader foran ham. Men hun fortalte avisen at andre passasjerer merket lukten, og gruet seg til flyturen. En passasjer ved siden av henne kalte lukten "brutal".

Dermed tok kabinpersonale affære, og den uflidde mannen ble eskortert av flyet.

Stinker du? Her er tips for å bli kvitt lukten

Hensyn til flertallet veier tyngst

Manon Stuart fra Jazz Air bekreftet overfor CNN at en passasjer ble bedt om å forlate flyet, men ville ikke gå i nærmere detalj av hensyn til mannen.

- For oss som flyselskap er sikkerheten og komforten til våre passaserer og vårt personale topp prioritet. Enhver situasjon som reduserer det ene eller det andre blir tatt på alvor, og i slike situasjoner handler vi etter det beste for majoriteten av passasjerene. Dessverre vil dette i noen tilfeller bety at vi blir nødt til å fjerne passasjerer fra flyet, sa Stuart.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.