Kastet ut av rommet

De ønsket seg balkong, men fikk et mørkt rom helt uten utested. De byttet til annet hotell, og ble kastet ut av det opprinnelige rommet.

Publisert
Sist oppdatert

Selgeren kunne ikke love balkong med havutsikt på Korfu, men hun garanterte balkong mot hotellets side eller bakside. Skuffelsen ble derfor stor for turistene som fikk rom kjemisk fritt for uteplass.

Skroll ned for mer.Klagerne tok kontakt med reiseselskapet for å klage på leiligheten. Den manglet balkong og var i tillegg nedslitt. Om natten ble de plaget av stank fra toalettet. Reiseselskapet hadde ingen andre bosteder å tilby, og klagerne startet jakten på egenhånd. De fant et annet hotell og betalte 2.500 her, men satte igjen saker på det opprinnelige hotellet som lå nærmere stranden. Neste dag kom de innom, men ble kastet ut av Sagas representant. De klager både på service omkring bestillingen og under oppholdet.

I henhold til katalogen

Reiseselskapet sier at selgeren har gjort oppmerksom på at leiligheten ikke har balkong eller havutsikt. Dette var påført som ønsker på bestillingen. I katalogen står det at ettromsleilighetene er små og uten balkong, slik klagernes leilighet fremstod. Selskapet bestrider også at klagerne har sagt fra om luktproblemene til representanten på reisemålet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer