- Katastrofal feil

Sikkerhetskontrollørene fant noe som ikke hører hjemme i kofferten.

BLE STANSET: Katta lå i bagasjen da den ble sendt gjennom røntgenskanneren. Foto: TSA
BLE STANSET: Katta lå i bagasjen da den ble sendt gjennom røntgenskanneren. Foto: TSA Vis mer
Publisert

Transportation Security Administration (TSA) har ved flere anledninger advart og informert reisende om hvilke regler som gjelder for å få dyr gjennom sikkerhetskontrollen.

Men det kan virke som ikke alle har fått med seg reglene.

Lisa Farbstein, talsperson i TSA, melder nå at en reisende på Norfolk internasjonale lufthavn i USA forsøkte å sende kjæledyret sitt gjennom røntgenskanneren.

- Akkurat når du trodde det var trygt å ta med kjæledyret ditt på tur. En reisende forlot katten sin i bagasjen sin i sikkerhetskontrollen. Vær oppmerksom, kjæledyreiere: Ikke send kjæledyret ditt gjennom røntgenskanneren. Katastrofal feil! skriver talspersonen på Twitter.

Videre informerer Farbstein at det gikk bra med katten.

- Den reisende og katten måtte gjennom sikkerhetskontrollen på riktig måte da TSA-offiseren så røntgenbildet. Den riktige måten er å fjerne katten fra reiseveska, skriver hun.

Ikke første gang

I januar skrev DinSide om en kvinne som forsøkte å ta med seg en kongeboa på 122 centimeter gjennom sikkerhetskontrollen på Tampa internasjonale lufthavn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer