Kelnernes hevn

Hun som bruker hendene til å øse saus, er av de snilleste. Se hva som kan skje om du terger på deg kelneren en gang for mye.

Publisert
Sist oppdatert

Vi kan le av disse historiene fra indignerte servitører, men jaggu er det best å passe seg, så man ikke blir utsatt for disse og likesinnede kelneres hevnende gjerninger.

Bartenderens hevnoppskrift

Steve forteller en historie om en bartendervenninde.

- To menn hadde kommet inn i ett par uker, og oppført seg som regulære drittsekker. En av dem visste hvor mye ekstraarbeide det er å lage frosne drinker, og elsket å demonstrere sin makt ved stadig å bestille slike uten å gi driks. En kveld spurte han den kvinnelige bartenderen hvilken drink hun var i ferd med å lage. Pain in my ass, sa hun, og han bestilte en (!). Hennes hevn følger: Mens drinken ble blandet, tømte hun dobbel dose med avføringsmiddel ned i mikseren. Trikset virket bemerkelsesverdig fort. Innen ti minutter løp fyren på toalettet, og siden måtte han besøke fasilitetene flere ganger i løpet av kvelden.

Man kan vel si at mannen fikk akkurat det han bestilte ...

Dårlig dram

En som kaller seg McSorley forteller om et annet bartendertriks egnet for å hevne seg på gjester som ikke gir driks eller som oppfører seg dårlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer