Kitschy suvenirer

Det er dyrt, men absolutt ikke deilig. Suvenirer er obligatoriske, men ikke alltid like pene. Her er noen usmakelige minner.

Hos suvenirselgerne i Londons gater får du det meste av kitschy suvenirer.
Hos suvenirselgerne i Londons gater får du det meste av kitschy suvenirer. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som unge samler vi på de merkeligste ting i minnenes navn; tyggispapir fra en fotballturnering i 1979, serviett fra et finsk motell i 1983 og en tom potetgullpose fra London anno 1981. Dette er i alle fall gratis suvenirer, men hva med alle merkverdigheter som faktisk selges som suvenirer rundt om i verden i dag – og som vi utrolig nok også kjøper?

Har du sett, kjøpt eller latt deg imponere av merkelige, rare, forferdelige, usmakelige eller morsomme suvenirer? Har du latt deg lure til å kjøpe noe som du i ettertid kan karakterisere som en uhørt dyr og latterlig suvenir? Send en e-post til denne adressen med dine beste suvenirhistorier: reise@dinside.no. Du er selvsagt også velkommen til å sende bilder av merkverdighetene. Husk å skrive fra hvor suveniren stammer.

Skroll ned for å se hva slags snåle suvenirer som faktisk finnes.

Kjærlighet på pinne

Du kan finne kjærligheter på pinne med stedsnavn påskrevet de fleste steder. Ifølge nettavisen Ananova.com var det nylig en driftig greker som solgte heller originale kjærligheter på pinner til turister på en rasteplass i Nord-Hellas; kjærligheter formet som peniser. Etter en klage fra en turist som var blitt gjort oppmerksom på godteriene av sin slikkerisugne unge sønn, ble alle peniskjærlighetene beslaglagt og salget stoppet. Kjærlighetene ble solgt i en mengde forskjellige farger og størrelser …

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer