Flyreiser:

Kjæresten gikk viralt: - Litt flaut

- Jeg ble nesten litt flau over ham.

VIRALT: Videoen Marthe Fridén (t.v) delte av kjæresten Sole Ryen på TikTok har fått mye oppmerksomhet. Foto: Privat
VIRALT: Videoen Marthe Fridén (t.v) delte av kjæresten Sole Ryen på TikTok har fått mye oppmerksomhet. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Den norske tiktokeren Marthe Fridén og kjæresten fløy med Norwegian på vei hjem fra spaniaferie. Da kjæresten bestemte seg for å gjøre noe litt uvanlig, plukket Fridén opp kameraet.

Videoen av kjæresten delte hun på TikTok, og den viser kjæresten som sover på flygulvet. Over videoen har hun skrevet: «Skaff dere en mann som sover på gulvet, så du kan få hele raden».

Både teksten og videoen har fått massiv oppmerksomhet i sosiale medier. Videoen er sett to millioner ganger, og har flere tusen kommentarer.

- Ble nesten litt flau

Til Dagbladet forteller hun hvordan den virale videoen ble til.

Det begynte med at kjæresten hadde lyst til å prøve å sove litt. De satt ved nødutgangen, og ville benytte seg av den ekstra beinplassen.

- Han sa til meg «Jeg legger meg ned på gulvet for å sove litt jeg». Jeg ble nesten litt flau over han, sier hun.

Viral hit

Klippet har fått massiv oppmerksomhet, og blitt omtalt i flere internasjonale medier. Fridén sier det er mange misforståelser ute og går.

- De som ikke har skjønt at teksten på videoen bare er tull, mener jeg er et «red flag», og at kjæresten min burde dumpe meg, sier hun.

Flere av de som har kommentert mener Fridén rett og slett er slem mot kjæresten sin.

- Flere spør om jeg ikke føler meg slem, og nei, det gjør jeg ikke fordi det var hans valg. Andre sier jeg er crazy, sier hun.

Hun hevder at andre passasjerer og kabinpersonalet ikke brydde seg noe om at kjæresten sov på flygulvet.

- Det var ingen kommentarer. Personalet gikk forbi flere ganger. Vi fikk noen rare blikk fra andre passasjerer, men utenom det var det ingenting, sier hun.

Kjæresten, Sole Ryen, skjønner ikke helt hvorfor videoen har fått så mye oppmerksomhet i sosiale medier.

- Jeg har ikke TikTok selv, så jeg har ikke fått med meg alt. Det er litt rart synes jeg, det var jo bare en video av at jeg sov, sier han.

Anbefales ikke

Fridén har fått flere kommentarer på at det kjæresten gjør ikke er trygt. Folk peker spesielt på at det kan være farlig om det er turbulens, eller hvis en annen nødssituasjon skulle oppstå.

En talsperson for Norwegian, som var flyselskapet paret fløy med, sier det er selvsagt helt greit at passasjerene tar seg en blund om bord så lenge de husker å ta hensyn til medpassasjerer og kabinansatte.

- For at midtgangen ikke skal bli blokkert vi vil helst at de sover i setene sine. Det er både med hensyn til andre passasjerer, og for at de kabinansatte skal få gjort jobben sin om bord, sier Silje Glorvigen, talsperson for Norwegian til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer