Kjærlighetsøya i Middelhavet

Plutselig ble den øde øya i Middelhavet veldig populær.

Øya heter egentlig Galesnjak, og ligger i Kroatia. Foto: GoogleMaps
Øya heter egentlig Galesnjak, og ligger i Kroatia. Foto: GoogleMaps Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den øde øyas eiere hadde alltid ment at den lignet på et hjerte, men det var først da den dukket opp på Google Earth at den ble kjent for alvor, skriver Travelmail.co.uk.

Den lille øya ligger i Kroatia, mellom øya Pasman og fastlandet, omtrent halvveis mellom Zadar og Split. Den heter egentlig Galesnjak, men nå er den omdøpt til Kjærlighetsøya.

Grunnen er at eierne har blitt nedrent av kjærlighetssyke par som gjerne vil ferier på øya.

Øya er bare 109 mål stor, og det befinner seg absolutt ingenting på den. Kanskje det er derfor så mange par ønsker seg dit?

- Vi tror det er verdens mes perfekte hjerteformede øy. Det er ingen som bor der, så hvis elskende ønsker å være helt alene, er dette den perfekte øde øya, sa Vlado Juresko, en av øyas eiere til Travelmail.co.uk.

Helt øde

Men det nytter ikke å bli her særlig lenge, for du må selv ta med det du trenger av mat og drikke. Som en dagstur er det absolutt mulig å reise hit. Og dersom interessen er stor nok, skal vi ikke se bort fra at det dukker opp en restaurant eller to som kan servere mat til de elskende. Man lever som kjent ikke så lenge på bare luft og kjærlighet...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer