Kjærlighetsøya

Denne ferieøya er som skapt for klining.

Publisert
Sist oppdatert

Ååååå! Øverst i fjellheimen stiller et par seg opp og kysser. Den mørke mannen holder hånden rundt ansiktet på kjæresten og kysser henne så inderlig som en bare gjør når man er smellforelsket og en enda ikke har fått kontroll på hormonstormene.

Noen hundre meter nedenfor ligger Mírtos-stranda og viser seg frem. Denne stranden har jo blitt kåret til en av Middelhavets, ja kanskje en av verdens fineste strender, så da liksom smiler den mens Middelhavet kaster seg mykt innover som små kyss, som om den gjorde seg til for en postkortfotograf.

Verdens beste strender

Kjendis-Kefalonia

Prins Charles har vel aldri vært noe sjarmtroll, men han fikk likevel ja da han fridde til avdøde Diana Spencer på den greske øya Kefalonia. Kanskje ble Diana lurt av omgivelsene: kanskje hun hadde gått i heiene hvor det lukter timian, mynte, oregano og rosmarin? Kanskje hun hadde spist blekksprut, oliven og drukket et par glass robólavin på en plaza i Ássos? Kanskje Charles så riktig kjekk ut i det myke middelhavslyset? Alt det er det bare Charles selv som kan vite noen ting om. Men etter dette har en rekke internasjonale celebriteter solt seg her: Tom Hanks, Steven Spielberg, kongen av Belgia og Tom Cruise. Det er meget mulig Cruise var her da Penélope Cruz spilte smellvakker legedatter i filmatiseringen av Louis de Bernières’ roman Kapteins Corellis mandolin. Cruz’ filmkaptein var Nicolas Cage, men privat var det Cruise som på den tiden var Cruz' utkårede.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer