Hyttetur

Kjempetabbe på hytta

Dette kan du risikere om du glemmer denne huskelista.

HUSKELISTA FØR VINTEREN: Det nærmer seg vinterstid. Er hytta gjort vinterklar? Foto: Odd Roar Lange
HUSKELISTA FØR VINTEREN: Det nærmer seg vinterstid. Er hytta gjort vinterklar? Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hyttehøsten ble annerledes enn mange hadde ventet. Etter et brennhett marked er det blitt betraktelig kjøligere. Og strømprisene gjør at enkelte velger å stenge hytta for vinteren for å spare strøm.

Men, da er det viktig å ta en sikkerhetssjekk av hytta før dørene låses slik at du ikke finner den med store skader til våren. Mer om sjekklista litt seinere.

Først litt om hyttemarkedet akkurat nå.

Skifte i markedet

- Vi har lagt bak oss noen helt spesielle år i hyttemarkedet, der etterspørselen og aktiviteten har vært unormalt høy. Det har også påvirket hytteprisene, som har fått et historisk løft under pandemien. I løpet av det siste halvåret har vi sett et skifte i markedet der vi har beveget oss fra selgers markedet til kjøpers marked, sier hyttesjef Tone C. Krange i DNB til DinSide.

- Antall hytter som legges ut er nå tilnærmet på samme nivå som før pandemien, men det er ikke like mange kjøpere der ute som tidligere. Det klikkes mindre på finn-annonser, og det er færre på visning. Derfor må hytteselgere regne med at det tar lengre tid før salget går i orden, og mange vil ikke kunne oppnå like gode priser som toppnivåene under siste del av pandemien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer