Kjendisenes hytteluksus

Kjente skinavn driver aktiv hytteutleie i fjellene.

Publisert
Sist oppdatert

Ole Einar Bjørndalens hytteSkiskytterkongen har bygget en ny stor hytte på Beitostølen. Her er det plass til 28 personer, og hytta har fasiliteter som boblebad, trimrom og badstue. Den kan leies både på weekend-, uke- og månedsbasis. (Lange perioder utenom vintersesongen.) Den er mest booket på weekendbasis, men ellers bør det være mulig å få plass.

Priser fra 26.000 for weekend, 43.000 utenom ferietider og 58.000 for påsken nå i vinter. Vask er inkludert.

DæhliehytteneBjørn Dæhlie har bygget flere luksushytter, både i Norge og Sverige. Her er det masse plass og boblebad både ute og inne. Trysil, Kvitfjell og Idre Fjäll er stedene du drar for å bo i den tidligere skikongens fjellpalasser. Her er priseksempler: Idre Fjäll: Priser fra 47.600 NOK for en uke i vinter. Plass til 30 personer.Kvitfjell: Priser fra 33.400 for midtuke (5 dager), 43.400 for helg, og 55.600 for uke i vinter. Plass til 35 personer. Ole Kristian Furuseths hyttePå Kvitfjell kan du også leie alpin-Furuseths hytte, med plass til 30 personer. Fasilitetene er like rikelige som i Dæhlie-hyttene, men den har ikke utendørs boblebad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer