Kjøkkenveien til himmelen

Hvordan lage crème brûlée slik Pierre gjør det, poulet aux olives et citron og cous cous slik Ajima vil den skal være og tortilla slik bare Doña Pilar gjør det. Reisecuisine er en trend som vokser i omfang. Her er noen tips til hvor du tar ferie og lærer deg kunsten å koke et anstendig måltid.

Publisert
Sist oppdatert

Barcelona, Spania

I Barcelona tilbyr Cook & Taste kurs i matlaging på times- halvdags- og tredagersbasis. Her lærer du å lage smellgod middelhavsmat: Paella, gazpacho, arroz negro og himmelske desserter som crema catalana (tilsvarer crème brûlée).

Et kurs på tre timer koster 40 euro, tilsvarende 345 kroner i dagens kurs og opptil 110 euro, tilsvarende 949 kroner for en workshop.

Firma: Cook & TasteAdresse: La Rambla 58, 1-2Tlf.: + 34 - 93 30 1320Nett: Cookandtaste

Les mer:DinSides Spania-arkiver

Italia

Mama Margaret er verken italiensk eller mamma men hun arrangerer likevel gourmetkurs med spennende unger chefer, og bare det kan jo få et pikehjerte til å klapre ekstra over risotti, ravioli og rosticciata. Margaret Cowan er fra Canada og har skrevet bøker om la cucina italiana. I tillegg til regulære kokekurs over hele Italia, kjører Margaret matopplevelsesreiser, som blant annet Mama Margaret & Friends Food Lovers' Adventure in the Geen Hear of Umbria; der får man dra på vingård- olivenolje- og salamibesøk i området. Reisene koster fra cirka 15.000 kroner med kost og losji på gjestehus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer