Kjøp nå - reis i april

Kun fly er billigst, turoperatørene er fremdeles ganske ribbet for vinter- og påskeferietilbud, men er du tålmodig venter fine priser på sydenferier etter påske.

Publisert
Sist oppdatert

Kjøp nå - reis senere

De beste tilbudene får du om du betaler nå og reiser senere. En uke i Syden får du for under 2.000 kroner om du orker å vente til slutten av april med å reise.

Lider du derimot av akutt utferdstrang og lengsel etter sol, sommertemperatur og strender finnes det noen få billetter å spore, fra 2.500 kroner.

Flyselskapene

Ryanair turer frem med sine uslåelige priser på flyreiser fra Torp og Haugesund. For 249 kroner hver vei kommer du deg til London fra begge byene, og fra Oslo kan du i tillegg dra til Glasgow eller Frankfurt for kun 299,- en vei. Dette forutsatt at du er fleksibel med reisetider og reisedager. De billigste billettene finnes typisk på tirsdager, onsdager og torsdager.

Med SAS kan du fly fra 728 tur-retur innen Norge. Legger du til en trikkebillett kommer du til Stockholm (samme pris finner du hos Nordic Airlink), og for akkurat tusenlappen kommer du helt til København. Selskapets limited-edition rute til Shanghai er fremdeles på billisalg. Fra 28. mars til 30. mai kommer du deg til den kinesiske storbyen for 3.470 kroner. Disse og en rekke andre flytilbud, til Europa og USA finner du på selskapets nettsider.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer