Kjøp nå - reis i april

Kun fly er billigst, turoperatørene er fremdeles ganske ribbet for vinter- og påskeferietilbud, men er du tålmodig venter fine priser på sydenferier etter påske.

Publisert
Sist oppdatert
Lisboa får du på billisalg hos Braathens.
Lisboa får du på billisalg hos Braathens. Vis mer


Kjøp nå - reis senere

De beste tilbudene får du om du betaler nå og reiser senere. En uke i Syden får du for under 2.000 kroner om du orker å vente til slutten av april med å reise.

Lider du derimot av akutt utferdstrang og lengsel etter sol, sommertemperatur og strender finnes det noen få billetter å spore, fra 2.500 kroner.

Flyselskapene

Ryanair turer frem med sine uslåelige priser på flyreiser fra Torp og Haugesund. For 249 kroner hver vei kommer du deg til London fra begge byene, og fra Oslo kan du i tillegg dra til Glasgow eller Frankfurt for kun 299,- en vei. Dette forutsatt at du er fleksibel med reisetider og reisedager. De billigste billettene finnes typisk på tirsdager, onsdager og torsdager.

Med SAS kan du fly fra 728 tur-retur innen Norge. Legger du til en trikkebillett kommer du til Stockholm (samme pris finner du hos Nordic Airlink), og for akkurat tusenlappen kommer du helt til København. Selskapets limited-edition rute til Shanghai er fremdeles på billisalg. Fra 28. mars til 30. mai kommer du deg til den kinesiske storbyen for 3.470 kroner. Disse og en rekke andre flytilbud, til Europa og USA finner du på selskapets nettsider.

Finnair slår til og sniker seg under SAS' pris på Shanghaibilletter med 75 kroner. For 3.395 kroner flyr du fra Oslo via Helsinki til Shanghai.

Braathens har fremdeles gode priser på sine Oslo-Lisboa og Molde-Barcelona fly, og vi tipper Bergen-London ruten til 962 kroner går som varmt hvetebrød.

En tur til Taj Mahal avslutter ebookers 8-dagers rundreise i India. Til kun 3500 kroner er dette ukens desidert beste reisekupp! Foto: www.aviewoncities.com  Foto: www.aviewoncities.com
En tur til Taj Mahal avslutter ebookers 8-dagers rundreise i India. Til kun 3500 kroner er dette ukens desidert beste reisekupp! Foto: www.aviewoncities.com Foto: www.aviewoncities.com Vis mer


Restplass.no lokker med en rekke europeiske hovedsteder fra rundt tusenlappen. Litt mer eksotiske byer er dobbelt så dyrt; en tur til Istanbul, Torino, Bilbao og Casa Blanca koster fra 2.033 kroner.

Eksotiske Havana, Bogota, Seychellene og St. Maarten koster drøye fem svære, mens du kommer deg til flere amerikanske storbyer for rundt fire.

Juvelen i kronen

Med ebookers.no får du en åttedagers rundreise i India med fullt program for 3.500 kroner, noe som vel må være ukens aller beste tilbud. Har du tid og penger er dette ukens hotte tips!

Gotogate.no har også to gode pakketilbud for hånden. To uker i Thailand koster fra 7.545 kroner, du betaler kun for overnatting en uke.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer