Kjøpesenter med båthavn

Kjøpesenteret i Stenungsund er ikke som alle andre kjøpesentre - det har nemlig båthavn i tillegg til bilparkering.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

De fleste østlendinger kjenner til svenske shoppingmuligheter på nabolandets vestkyst. Strømstad og Svinesund er navn som gir assosiasjoner til billig snus, cola og flesk.

Kjøpesenter med båthavn

Men er du lei av harryhandelens fremste utposter, kan du ta bilen med enda syv-åtte mil inn ned langs Bohusläns-kysten - til Stenungsund.

- Ja, du kan til og med velge båten strake veien til kjøpesenterets dør. Det forteller senterleder Mats Bergvall til DinSide.

Stenungstorg er et shoppingsenter like ved vannkanten, der du kan du parkere båten i gjestehavnen og spasere like inn i handleland. 60 butikker. Du bør finne det du trenger - her er både apotek, systembolag, matforretninger og klær. Etc etc.

Senteret er åpent alle dager i uken, til 15 i helgene og til 19 på hverdager.

Populær kyst

Stenungsund er forøvrig et populært sted for göteborgere å tilbringe varme sommerdager. Stedet ligger 40 minutters bilvei fra Göteborg. Bohusläns skjærgård er velkjent for mange båtvante nordmenn, for sine mange holmer og bademuligheter.

Ekstern lenke:
Mer om Stenungstorg på senterets nettsider.

Neste nyhet
Tilbake til hovedartikkelen

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer