Klag på hotellrommet, og bli oppgradert

Dropp slippers og rumpetaske hvis du vil klage deg til oppgradert hotellrom.

DET HENDER HAN KLAGER PÅ HOTELLROMMET: Gunnar Garfors vet hvordan du skal både klage på, og få oppgradert hotellrommet. Foto: Linda Cartridge, Samlaget
DET HENDER HAN KLAGER PÅ HOTELLROMMET: Gunnar Garfors vet hvordan du skal både klage på, og få oppgradert hotellrommet. Foto: Linda Cartridge, Samlaget Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skrevet av Linn Merete Rognø- Jeg er nå i Tegucigalpa i Honduras, og sjekket akkurat ut fra et hotell der jeg fikk et svært utsiktsrom i toppetasjen og gratis drinker.

Det er Gunnar Garfors, en over gjennomsnittlig reiseglad fyr og blogger, som er på tur. Han kan det meste om å klage på hotellrommet.

Vi må bare nevne det: I 2012 besøkte Garfors fem land på fem kontinent på bare én dag. Dermed satte han Guinness verdensrekord.

Det sier seg selv at globetrotteren har sjekket inn og ut av mange hotell. Og han har opparbeidet solid erfaring til hvordan man skal klage seg til seg det beste hotellrommet – og oppgradere til et bedre om man er misfornøyd med det første.

- For det første: Er man velkledd har man langt større sjanse til både oppgradering og prisreduksjon. Kommer du inn med slippers og rumpetaske er det stort sett bare å glemme det. Stilige og smakfulle klær, ikke nødvendigvis dyre, er mye smartere, tipser Garfors.

Det perfekte hotellrommet

Hva som er det ultimate hotellrommet, kommer an på smak og behag, mener bloggeren.

- Jeg vil for eksempel gjerne sove, og jeg våkner lett av den minste lyd. Derfor er det viktig at det er stille, at det ikke er trafikk like utenfor, eller at det er godt lydisolert, at det ikke er en moské like i nærheten på grunn av bønnerop halv fem om morgen, eller at rommet ikke ligger nær resepsjonen, ismaskinen, heisen med høy ringelyd eller andre bråkete ting, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer