- Klag på jetsSky billetter

Forbrukerombudet oppfordrer misfornøyde kunder om å klage på jetsSky. Det nederlandske lavpris-flyselskapet har solgt flybilletter til reiser de ikke kan avvikle. Har du ikke fått igjen billettpengene? Meldingen fra Forbrukerombudet er klar: Klag!

Publisert
Sist oppdatert

Det nederlandske selskapet jetsSky har markeds­ført og solgt internettbilletter til flyreiser som ikke har blitt avviklet.

Nå anbefaler Forbruker­ombudet at de som har bestilt billigbilletter fra jetsSky og ikke har fått pengene sine tilbake, å klage til Forbrukerrådet. Forbrukerombudet kan nemlig ikke hjelpe forbrukere i konkrete tvister.

22. januar i år ba Forbrukerombudet selskapet om umiddelbart å stanse markedsføring og salg til norske forbrukere. Dette var bare én uke før planlagt rutestart.

Bakgrunnen for Forbrukerombudets henvendelse til selskapet, var at jetsSky solgte flybilletter fra Gardermoen uten at selskapet hadde inngått de nødvendige avtaler om flyvninger til og fra OSL.

Lavprisselskapet har enda ikke svart på denne henvendelsen, og Forbrukerombudet finner derfor grunn til å tro at selskapet visste det ikke kunne tilby disse reisene.

Forbrukerombudet ber fortsatt norske forbrukere om å være forsiktige med å bestille billetter med jetsSky før det er sikkert at selskapet kan starte flygninger.

Automatisk

Passasjerer som har prøvd å komme i kontakt med lavprisselskapet har blitt møtt med en inaktiv internettside med en kort melding som sier at alle fly til 28. mars er kansellert. Videre står det at alle som har betalt med kredittkort vil få refundert billettpengene automatisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.