Klagde på charterturen: Fikk 3000

DinSide Reise bringer deg klagestatistikkene fra Reklamasjonsnemnda for selskapsreiser.

Publisert

Det skal være deilig å reise på ferie. Du ønsker deg sol, varme og en avveksling fra hverdagen. Men det er ikke alltid det blir slik. Av og til opplever reisende ting som kan spolere hele ferien. Reiser du charter er det da fristende å klage til reisearrangøren. Mange gjør det – og noen får medhold. DinSide Reise vil i tiden fremover gå gjennom aktuelle saker fra reklamasjonsnemnda for selskapsreiser og gi deg innsyn i dokumentene.

Mange klager

Reklamasjonsnemnda behandler klagesaker på løpende bånd. Men med bare én ansatt er det snakk om lang behandlingstid. Rundt åtte måneder må du i alle fall regne med. Og det er etter at du først har klaget til – og blitt behandlet av operatøren. Les mer om hvordan du klager og hva du kan klage på 14724>her.

Nemnda møtes ca. én gang i måneden for å behandle saker. Fra hvert av disse møtene vil DinSide Reise bringe deg resultater og statistikker. Så kan du ved selvsyn se hva reisende klager på, hvilke selskaper som mottar klager, og hvilke klager som får medhold.

Juni-møtet

Av 17 behandlede klagesaker er kun tre avgjort i favør av klageren i denne behandlingsrunden. To av dem til ulempe for Ving og en til ulempe for Haga reiser. Men i denne runden er det Saga og Ving som har fått mest klager. Apollo har ingen klager i denne runden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer