Klaget på overvektig medpassasjer

Det danske paret ville ha kompensasjon da en svært overvektig mann ble plassert ved siden av dem.

Publisert
Sist oppdatert

De to skulle fly til Gran Canaria med Sterling, og hadde på forhånd betalt ekstra for å reservere setene de ville ha - de ville sitte langt fremme i flyet, skriver Rejseliv.dk.

På vei ned til Gran Canaria ble de plassert i sete 2E og 2F, setene de hadde betalt ekstra for å få. Men like før avgang oppdager kabinpersonalet at en utviklingshemmet mann sitter ved en av nødutgangene. Han må flyttes, og blir plassert på sete 2D, ved siden av paret.

I en klage til det danske Reiseklagenemda, skriver en av dem:

Tok stor plass

"(Flyttingen av den utviklingshemmede mannen) har vi i prinsippet full forståelse for, men problemet var at mannen veide 150-200 kilo, og derfor også fylte halvparten av min plass, 2E. Ved starten klarte jeg å få spent sikkerhetsbeltet og få ryggen tilbake i setet, men etter take-off ble jeg nødt til å sitte på den ytterste kanten av setet med hodet opp mot veggen.

Vi protesterte flere ganger til kabinpersonalet, men på grunn av travelhet ble det først gjort noe med situasjonen etter tre timer. Vi ble flyttet til noen ganske utmerkede plasser ved nødutgangen, og fikk da også en kaffe og cognac på Sterlings regning."

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer