Klar, ferdig - skisesong

Lars Bull hjelper deg å bli klar til årets skisesong. Se Skiguiden del 1.

Nå er skisesongen i gang! Her fra Hemsedal. Foto: Ole Thomas Halvorsen
Nå er skisesongen i gang! Her fra Hemsedal. Foto: Ole Thomas Halvorsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne vinteren startet skisesongen tidlig - mange av de norske skisentrene åpnet bakkene i november. Men det er først nå i januar skisesongen starter for alvor. I ukene frem mot påsken valfarter skiglade nordmenn til fjells for å stå alpint.

Fra nå av og 12 uker fremover vil DinSide presentere Skiguiden, et program om skiglede i Norge og utlandet. Skiguiden har holdt det gående i 15 år, og de to som står bak, Lars Bull og Ole Thomas Halvorsen, har det mange vil anse som drømmejobben. De reiser rundt i Norge og resten av verden for å sjekke skiforholdene.

Denne sesongen tar de oss med til flere steder i Alpene, til Canada og til fler skisteder i Norge.

- Serien handler om destinasjoner og om alt som opptar de av oss som står på ski i bakker, sier Lars Bull.

Les også: Alpenes beste skisteder

Del 1 - Klar for skisesong?

Selv om det bare er noen uker til du skal på fjellet er det trening du kan gjøre for å få mer glede av turen til fjells.

I det første programmet i Skiguiden skal vi blant annet få tips om forberedelser før sesongen. Ikke alle klarer å innfri egne forventninger på treningsstudioet og angrer når fjellturen nærmer seg. Men det er altså noe man kan gjøre selv om det bare er uker eller dager igjen til turen til fjells.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer