Klassiskeren København

Publisert
Sist oppdatert

Det er mange som velger seg en førjulstur til København. Ikke så rart. Det er ikke så langt å reise, og julestemningen kommer garantert hvis du besøker Tivolis julemarked, som åpner i dag, 15. november. I tillegg nevner vi dansk juleøl og smørrebrød. Strøget er fullt av nordmenn på handletur i november og desember. Husk å få med deg Royal Copenhagen Porcelains dekkede julebord i utstillingsvinduet ved Amagertorv. Dette bordet er københavnsk juletradisjon.

MER INFO:Visit CopenhagenTivoli

Båt, buss, tog eller fly

Det er mange måter å komme seg til København på:

DFDS arrangerer julecruise der du seiler ut fra Oslo om ettermiddagen, er fremme i København på morgenen dagen etter, har hele dagen til å shoppe før båten gjør vendereis. Priseksempel: To personer i innvendig lugar med køyeseng - 1.532 kroner (ingen måltider inkl.) fra søn 10. til tirs. 12. des.

Hele tre busselskaper kjører mellom Oslo og København: Lavprisekspressen, Säfflebussen og Swebus Express. Turen tar rundt åtte timer. Billettene koster fra 49 kroner hver vei (med Lavprisekspressen).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer