Klaus Holthe og Whistler

Klaus Holthe er en av de tre reporterne som guider oss jorden rundt i TV2 sitt nye reiseprogram - Tid for Reise. Har programmet vært en suksess?

Klaus Holthe i godt driv ned fjellsidene i Whistler, Canada.
Klaus Holthe i godt driv ned fjellsidene i Whistler, Canada. Vis mer
Publisert

- Jeg er brukbart fornøyd med Tid for Reise så langt. Et nytt konsept må få gå seg til. Så langt har vi i snitt hatt opp mot en halv million seere, og det er ikke verst. Dessverre har vi hatt serverproblemer to av tre ganger vi har hatt nettprat etter sending, men det vil vi rette på til høstsesongen. Til høsten kommer åtte nye program, og jeg garanterer at de nye reportasjene blir enda bedre enn de vi allerede har sendt.

Hvor drømmer du om å reise akkurat nå?

- Akkurat nå drømmer jeg om å reise tilbake til Whistler Mountain i Canada. Jeg var der i mars, og holder nå på å redigere reportasje til programmet. Vi dro på heliskiing og bildene derfra er bare helt fantastiske. Jeg tror alle som står en del på ski har en liten drøm om å reise til skiparadiset i British Columbia. Selv om jeg hadde store forhåpninger før jeg reiste, så ble de faktisk innfridde. Jeg var utvekslingsstudent i Colorado da jeg var 18, så jeg har et visst sammenligningsgrunnlag når jeg påstår at Whistler kanskje er verdens beste skianlegg uansett om du kjører slalom, telemark eller snowboard.

Reiser du mye?

- Siden jeg tjente mine første kroner på jordbæråkeren har jeg brukt så godt som hver krone på å reise. Ved siste telling hadde jeg passert 30 land som jeg har vært i minst ei uke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer