Klikk, klikk, klikk – lag din egen guide

Drøm deg bort eller sy sammen din personlige reiseguide – på Internett.

Lonely Planet - kjent for de fleste og lett tilgjengelig på nett.
Lonely Planet - kjent for de fleste og lett tilgjengelig på nett. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når vinteren herjer med kuldegrader og snøstorm surfer vi ut i verden. På nettet planlegger vi neste reise eller bare sukker henført over bilder av drømmestranda. Sjekk ut linkene til reiseguidene.

På papir og nett

De fleste kjente reiseguidene har også sine egne nett-tjenster.

Roughguides.com viser vei til all verdens steder, og besitter en ungdommelig reiseentusiasme. Nettstedet har en rekke treffsteder hvor du kan skrive reisejournaler og lese andres reisetips. Krever registrering, og betaling på noen av tjenestene.

Lonely Planets online-magasin supplerer bøkene ved samme navn med morsomme og nyttige tjenester. Velg reise etter tema, eller hiv deg på de mangslungne diskusjonene.

Let`s go kjører budsjett i troen på at den billige reiseformen bringer deg nærmere folk og opplevelser. Nettstedet har korte referater av bøkene med samme navn, og diskusjonsforum , nyttige reiselinker og spenstige budsjettartikler. Magasinet Reis legger ut reportasjer på sitt nettsted, men de små guidene som følger med hvert blad må du betale for. Du kan imidlertid få opp mange interessante adresser ved å gå til kategorien Bygg din egen miniguide. Nettstedet Reisefeber og magasinet Vagabond kjører sammen, og har guider til mange steder i verden. Du får også tips om hvor du skal henvende deg for å hente inn mer info. Svenske Aftonbladet har laget en bråte morsomme guider på både destinasjoner og tema. Print ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer