Klissvåte feriefristelser

Redd for naturlige bølger? Ingen fare om du legger ferien til verdens vannparker. Her er det teknologi og budsjetter som styrer moroa.

Publisert
Sist oppdatert

Vinter ute, men om ikke lenge kan du boltre deg i varm luft og deilig vann. Noen steder hele året. Her er noen av de friskeste badelandene verden over, enten du vil bade nå eller til sommeren.

 • Se bilder fra noen av badeparkene.

 • Waterworld Waterpark størst i Europa (Kypros)

  I Ayia Napa på Kypros ligger Waterworld som regnes som den største vanntemaparken i Europa. En av de ferskeste attraksjonene er The Quest of Heracles der du sklir ned inne i slanger som vikler seg rundt et høyt tårn. For en badepause anbefales den svære labyrinten inspirert fra den klassiske historien om Minotaurus. Parken holder åpent fra april til november.

  Inngang: CYP 14 for voksne og 7 for barn under 13 år. (Cirka 200/100 kroner.)

  Ekstern lenke:Waterword Waterpark

  Aqualand, solkystens største (Spania)

  I Torremolinos ligger Aqualand - vannparken som de sier er solkystens største. Denne sesongen lanserer parken Boomerang, en attraksjon som er den eneste i sitt slag på solkysten. Dessuten har de en av Europas høyeste vannsklier, Kamikaze, med startpunkt 22 meter over vannflaten.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.