Klisterfrie påsketips

Skjærgårdsliv, spa, tivoli og storby. Det er mange muligheter for en opplevelsesrik påskeferie uten ski på beina.

Spaavdelingen på Holmsbu spa.
Spaavdelingen på Holmsbu spa. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Spa

La andre ta seg av muskelslitet i skisporet og legg deg heller inn på spahotell og la musklene få en mer behagelig behandling.

Holmsbu spa som ligger idyllisk til på Hurum ved Oslo, har spesialpriser i påsken. Her kan du bo i dobbeltrom med fullpensjon (frokost, 2-retters lunsj og 3-retters middag) for 1.095 kroner per person. Da får du tilgang til spa-avdelingen med svømmebasseng, steambadstu, boblebad etc., men du må betale ekstra for behandlingene. Alternativt kan du leie en av de sjarmerende sjøbodene eller villaene med plass til fra fire til seks personer, for 1.095 kroner med fullpensjon inkludert. Se bilder fra spaet og hotellet ved å følge lenken under.

Comwell Hankø Hotell og Spa ligger på den andre siden av Oslofjorden fra Holmsbu, nærmere bestemt på Hankø - 15 minutters kjøretur fra Fredrikstad. Spa-avdelingen her var nybygget i 2002, og her er det basseng, trimrom, arrangerte aktiviteter og selvsagt behandlinger av forskjellig slag. Liten spaweekend med en overnatting, en behandling og frokost, lunsj og middag koster 1.745 kroner per persin i dobbeltrom. En uke med velvære, som omfatter fire overnattinger, tre 50-minutters behandlinger, fullpensjon og tilgang til spa-avdelingen, koster 4.995 kroner per person.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer