KLM med ny rute Kristiansand - Amsterdam

Det nederlandske flyselskapet KLM er nå det største internasjonale flyselskapet som opererer i Norge og utvider videre med å åpne en direkterute Kristiansand - Amsterdam 28. mars. Dette feires med kampanjetilbud på billetter til 2.921 kroner tur-retur eksklusive skatter mellom New York og Oslo, Torp eller nettopp Kristiansand.

New York og Central Park er innen rekkevidde for under tre store - nå også fra Torp og Kristiansand. 
Foto: NYCVB Foto: (c)NYCVB

New York og Central Park er innen rekkevidde for under tre store - nå også fra Torp og Kristiansand.
Foto: NYCVB Foto: (c)NYCVB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra og med i morgen kan reisende fra Kristiansand, Oslo og Torp bestille tur til New York for 2.921 kroner, inkludert flyskatt og et servicehonorar på 100 kroner. Tilbudet gjelder for reiser i perioden 16. april til 30. juli 2004 som er bestilt på Internett.

Prisen ligger rett under konkurrerende tilbud fra Oslo, Gardermoen, men er et realt reisekupp i forhold til tildligere pristilbud fra Kristiansand og Torp. Dette vil si minst 750 kroner spart (miniprisbillett Kristiansand-Oslo), i forhold til å måtte fly til Gardermoen der det jevnlig er gode tilbud på reiser til New York.

I tillegg lover selskapet at det skal dryppe flere tilbud på flyreiser "over there" i den nærmeste fremtid. Reiselystne bør holde utkikk for gode priser til blant annet Mexico City, New Orleans, Miami, Boston, Seattle og Las Vegas.

I løpet av de to årene som har gått siden KLM brøt samarbeidet med Braathens har det kapret en femtedel av det norske markedet, og selskapet er nå det største internasjonale flyselskapet i Norge.

- Vi ønsker å satse ytterligere på det norske markedet, sier markedssjef for KLM i Nord-Europa, Joris Holtus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer