KLM med ny rute Kristiansand - Amsterdam

Det nederlandske flyselskapet KLM er nå det største internasjonale flyselskapet som opererer i Norge og utvider videre med å åpne en direkterute Kristiansand - Amsterdam 28. mars. Dette feires med kampanjetilbud på billetter til 2.921 kroner tur-retur eksklusive skatter mellom New York og Oslo, Torp eller nettopp Kristiansand.

New York og Central Park er innen rekkevidde for under tre store - nå også fra Torp og Kristiansand. 
Foto: NYCVB Foto: (c)NYCVB

New York og Central Park er innen rekkevidde for under tre store - nå også fra Torp og Kristiansand.
Foto: NYCVB Foto: (c)NYCVB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra og med i morgen kan reisende fra Kristiansand, Oslo og Torp bestille tur til New York for 2.921 kroner, inkludert flyskatt og et servicehonorar på 100 kroner. Tilbudet gjelder for reiser i perioden 16. april til 30. juli 2004 som er bestilt på Internett.

Prisen ligger rett under konkurrerende tilbud fra Oslo, Gardermoen, men er et realt reisekupp i forhold til tildligere pristilbud fra Kristiansand og Torp. Dette vil si minst 750 kroner spart (miniprisbillett Kristiansand-Oslo), i forhold til å måtte fly til Gardermoen der det jevnlig er gode tilbud på reiser til New York.

I tillegg lover selskapet at det skal dryppe flere tilbud på flyreiser "over there" i den nærmeste fremtid. Reiselystne bør holde utkikk for gode priser til blant annet Mexico City, New Orleans, Miami, Boston, Seattle og Las Vegas.

I løpet av de to årene som har gått siden KLM brøt samarbeidet med Braathens har det kapret en femtedel av det norske markedet, og selskapet er nå det største internasjonale flyselskapet i Norge.

- Vi ønsker å satse ytterligere på det norske markedet, sier markedssjef for KLM i Nord-Europa, Joris Holtus.

Med den nye ruten vil KLM ha 17 daglige avganger tur-retur Norge fra byene Oslo, Torp, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim. Siddiser, Bergensere og Trøndere må imidlertid vende sør- eller østover om de vil benytte seg av billigbillettene til New York i denne omgang.

KLMs samarbeidspartner, KLM Cityhopper skal betjene den nye ruten, og det vil bli én daglig direkte formiddagsflygning tur-retur Kristiansand.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer