Knallbillige sydenreiser

Vårens vakreste eventyr? Ukesturer til Syden selges nå unna for beskjedne 995 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Kun fly t/r Skiathos får du nå kjøpe for 895 kroner. Det er billigsalg på sydenreiser, både fra Norge og fra vårt naboland i øst. Vi har samlet denne ukens heftigste reisekupp.

Tilbudene er innhentet 16. mai. Vi tar forbehold om eventuelle endringer i pris og tilgjengelighet. For å holde deg oppdatert på de til enhver tid beste reisekuppene, bør du gå til vår Restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon; les mer om dette her.

Beste norske kupp

Glem selvbruningskremer og solarietimer; få heller den etterlengtede første brunfargen på naturlig vis. For 1.000 kroner kan du ligge cirka åtte timer i en støyende solseng - eller du kan tilbringe syv dager på en sandstrand med saltvann og sydendrinker i umiddelbar nærhet …

Nå kommer du deg til hyggelige steder som Algarve, Rhodos, Korfu og Zakynthos for under 1.000-lappen – med bosted inkludert.

15 norske reisekupp under 1.000-lappen.

Disse knallbillige reisene er imidlertid alle med utreise fra Oslo. Men også for deg som helst reiser fra andre kanter av landet er det mulig å stikke av for en billig penge. Især fra Bergen er mulighetene gode nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer