Knallbillige sydenreiser

Med hete dager og ferieslutt her hjemme, blir det knallbillig å reise sydover. Nå kan du fly til sydligere breddegrader fra 598 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

De aller billigste reisene fordrer at du setter rumpa i gir og kommer deg av gårde på rimelig kort tidsfrist. Da vi sjekket prisene fredag ettermiddag, kunne vi få flyreiser tur-retur Oslo-Santorini helt nede i 598 kroner – dersom vi kunne dagen derpå, altså lørdag. Men selv med litt lengre pakkefrister er det gode muligheter for en kjempebillig sydenreise nå.

Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 8. august. Restplassprisene endres stadig, og vi må derfor ta forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte priser, klikk deg inn på vår restplassliste. Denne oppdateres hvert 10. minutt døgnet rundt. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon; så går du ikke glipp av de beste tilbudene. Les mer om denne tjenesten her.

Skroll ned for de beste reisekuppene.

Superbillig fra Oslo

Oslo og Gardermoen Lufthavn ligger i tet hva gjelder de billigste sydenprisene. Men litt lengre pakkefrist enn én dag, er det fremdeles knallbillig: Med avreise 16. oktober kan du fly tur-retur Oslo-Santorini for 695 kroner. Absolutt ingen ublu pris.

Ønsker du bosted inkludert, kan nå få to ukers reiser til eksempelvis Samos, for 1.395 kroner. Og utvalget av toukersturer under 1.500 kroner er svært godt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer