Knallhard konkurranse

Vinterbildekonkurransen gikk inn i en knallhard finale. Leserne har sagt sitt, og juryen har avgitt sin dom. Tre bilder skilte seg ut helt i toppen. Her finner du de fem premievinnerne.

Publisert
Sist oppdatert

Klassiske og tidløse vintermotiv vinner konkurransen. Det er klart etter at avstemningen er avgjort. Lesernes soleklare favoritt, Telt på tur går av med en hårfin seier. Her er ser vi essensen av villmarksdrømmen og norsk vinterfjell: Masse snø, vind og jammen litt sol også. På delt annenplass ligger Påskefjell i blått som viser hva mange vil kalle en drømmepåske i fjellet. Drømmeforhold ser vi også på den andre pallplassen, Skitur i skogen. Dette bildet symboliserer mange skientusiaster våte vinterdrømmer, med puddersnø, julekorttunge trær og bakker uten andre spor enn dine egne. Ski står i fokus for de to siste bildene som sikrer seg premier i denne konkurransen. Det ene, et vannvittig skihopp, og det andre, en sprek topperobrer, viser begge noen skikkelige friskuser i ekte norske vinterfjell.

Vinnerne

De fem premievinnerne får reisebevis med Ryanair, for to personer som reiser sammen fra Oslo Torp. Reisebevisene er gyldige fra 20. april til 30. juni, og reisedato er avhengig av tilgjengelighet og hvor fort vinnerne reserverer reisen. Vinneren av konkurransen har sikret seg en tur til London Stansted. Nummer to og tre får reiser til Glasgow Prestwick, og nummer fire og fem kan reise til Frankfurt Hahn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer