Knallsol fra 995,-

Legg blekansiktet igjen hjemme og bli brun fra 995 kroner. Her er ukens reisekupp!

Publisert
Sist oppdatert

Blomstene spirer, trærne spretter og restplassprisene synker stadig. Nå er det mulig å komme seg til filmhelten Ellings Mallorca for kun 995 kroner. Denne prisen gjelder kun fly. Ønsker du bosted inkludert, kan du legge på en 500-lapp. Etter hvert som vi legger mer og mer av vinter og april bak oss, og mai titter frem, vil prisene synke ytterligere. Mai er, sammen med slutten av august, en av månedene da prisene på restplassreiser er på sitt mest vennligsinnede, tradisjonelt sett. Og det ser ikke ut til at mai 2006 skal bli særlig annerledes enn tidligere maimåneder.

Tilbudene er innhentet 21. april. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. Bruk vårt restplassøk til å sjekke ferske priser og tilbud - denne listen oppdateres hvert 10. minutt hele døgnet. Du kan også få restplassvarsling som sms til din mobiltelefon - les mer om dette her.

Kun fly fra 995,-

Fly fra Stavanger til Mallorca for 995 kroner tur-retur i begynnelsen av mai. Dette er den rimeligste reisen vi kan finne i restplasslisten akkurat nå - dersom vi ser bort fra reisene som har avgang på en dato vi umulig kan rekke. Også Kreta og Hurghada er tilgjengelig for under tusenlappen, og Malta, Santorini og Split er innenfor rekkevidde om du plusser på enda 200-300 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer