Knallsterk europareise

Sprit opp europareisen med et destilleribesøk. Vi guider deg til fem spritprodusenter med omvisning og kanskje en aldri så liten smaksprøve på lur …

Publisert
Sist oppdatert

Whisky i Skottland, vodka i Sverige og konjakk i Frankrike. Europeiske destillerier er fulle av godlukter for deg med nese for sterke saker.

Vi gir deg fem forslag til brennevinsprodusenter å besøke i Europa.

Skroll ned for mer.

Akevitt-teater i Norge

I Norge kan du delta på en spesiell destilleriopplevelse. På Løiten Brænderi, hvor Løiten Akevitt produseres, arrangeres ikke omvisninger på samme måte som andre steder. Her får du bli med på en vandring i brenneriet, produksjonen og akevitthistorien i form av en teaterforestilling. Forestillingen kalles "En Akevisitt", og er en enmannsforestilling som spilles i alle fall en gang daglig. Forestillingen er hittil spilt over 3.000 ganger, og brenneriet er Hedmarks tredje største reisemål. Ettersom brenneriet befinner seg i Norge, kan du ikke få smaksprøver på omvisningen dersom det er en åpen omvisning, men dersom dere er en gruppe som bestiller rundturen, blir det en annen sak.Løitens Brænderi ligger på Brenneriroa, sammen med andre forretninger som Løiten Lys, antikvitetsforretning med mer.

Adresse: Løiten Brænderi, Brenneriroa, Løten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer