Kniving om punktlighet

Braathens var mest punktlig på Gardermoen i september.

Publisert

Braathens gikk, i følge Luftfartsverket, av med seieren over de mest puntlige flyselskapene på Gardermoen i september. 92,2 prosent av flyene gikk til oppsatt tid.

Braathens mest punktlig igjen

I følge Luftfartsverkets offisielle punktlighetsstatistikk for september er Braathens, for andre måned på rad, landets mest punktlige flyselskap. Hele 92,2 prosent av alle Braathens avganger i september var i rute (avgang innen 15 minutter etter rutetid).

Gjennomsnittet 79,8 prosent

Målt etter samtlige avganger fra OSL hadde Braathens i september en snittpunktlighet på 92,2 prosent, SAS tok andreplassen med 90,8 prosent, mens Widerøe på tredje fikk en punktlighet på 90,7 prosent. Resterende selskaper på OSL fikk en gjennomsnittspunktlighet på 79,8 prosent.

Også i august var Braathens best blant samtlige flyselskaper på OSL. Med en punktlighet på 95,7 prosent oppnådde selskapet den beste punktligheten på over 10 år.

SAS fornøyd

- SAS er godt fornøyd med å ha klart målet på 90 prosent, sier informasjonsansvarlig Siw Meisingseth.

Hun forteller videre at det er et godt resultat i forhold til Braathens som hovedsakelig flyr innenlands og som derfor ikke så ofte rammes av den tette flytrafikken ute i Europa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer