Knus høstgruffen

Første bud for å kurere nedstemthet er å komme seg ut.

Publisert
Sist oppdatert

1. Kom deg ut!

187.800 mennesker kan ikke ta feil. Så mange er det nemlig som drar på jakt på høsten, og ifølge Norges Jeger- og Fiskerforening er jegere mindre deprimerte enn den øvrige befolkningen. Lys er avgjørende for humøret. Sørg for å komme deg ut av stua mens det er dagslys.

Les mer:Jakt for dummiesTi på topp i fjellet

2. Noe å glede seg til

Noe å se frem til gjør bikkjekalde morgenstunder litt lettere. Sett i gang med planleggingen av drømmereisen nå. Trude Hauge og Turid Olsen reise i flere måneder rundt i Mellom-Amerika. På forhånd hadde de spart og planlagt reisen i flere måneder.

- Turene i kyllingbussene – vi kalte dem det – stappet med folk med kyllingkurver på hodet, og med jesusfigurer og plysjdekorasjoner, er kanskje det vi syntes var morsomst, forteller Olsen og Haugen.

Med ekstrajobber og nitid sparing finansierte de to lærerne sin drømmetur.

Les mer:Slik realiserer du reisedrømmen

3. Spa

Den belgiske byen Spa har gitt navn til den moderne oppfriskeren. Siden åttitallet har spa-begrepet, som opprinnelig betyr kurbad, blitt utvidet. Nå omfattes også hud- og kroppspleie, nedstressing og hvile, kosthold og mosjon i begrepet.. Spafeberen har herjet i utlandet i flere år, og har landet også i Norge. Dulling og kjærlig forpleining av egen kropp er dunderkur mot nedstemthet, influensa og andre ekle høst- og vinterrelaterte plager

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer