Kø, kø og atter kø

Hvorfor går alt så sakte når det skal gå så fort å fly?

Er det NOEN som liker å stå i kø? Tvilsomt. Foto: colourbox.com
Er det NOEN som liker å stå i kø? Tvilsomt. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du kjenner sikkert igjen følelsen. Du nærmer deg sikkerhetskontrollen, og foran deg kryr det av passasjerer som har stilt seg i et slags køsystem. Nå gjelder det å vurdere riktig - hvilken av køene går fortest?

Du tar en rask avgjørelse og stiller deg opp i din utvalgte kø. Du finner raskt ut at du valgte feil. Igjen.

Jeg valgte så til de grader feil da jeg skulle fly hjem fra London for noen uker siden. Vel fremme i avgangshallen på Gatwick så jeg at reisefølget hadde stilt seg i hver sin innsjekkingskø (Norwegians automater for selv-sjekk inn fungerte ikke). Jeg stilte meg i køen der min ene venninne sto alene, for å holde henne med selskap. Det ble et langt selskap, det.

Køen sneglet seg fremover, og de i reisefølget som hadde stilt seg i den andre køen forsvant foran oss, og hadde sjekket inn på ti minutter.

Jeg kjente at irritasjonen bygget seg opp. I slike situasjoner blir jeg helt ubeskrivelig irritert. Det er faktisk litt flaut hvor irritert jeg blir.

- Er dere ikke kommet lenger, kvitret en i reisefølget som hadde valgt den andre køen ... den riktige. Hun var nå på vei mot sikkerhetskontrollen og hadde taxfreebutikkene på andre siden som mål.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer