Købenbåtene i ny drakt

Mer moderne, og med flere tilbud til barn og unge. Vi har seilt med nyoppussede Pearl of Scandinavia.

Publisert
Sist oppdatert

Danskebåtene er, eller har i alle fall vært, en egen rase. Det er gjerne høy og mørk teppefaktor, mye glitrende messing og tunge, mørke møbler. Nå har DFDS erstattet mye av dette gammelmodige preget er med lysere materialer, møbler i friske farger, og lysere flisegulv. Pearl of Scandinavia har seilt seg inn i mer moderne tider, men DFDS har ikke gitt helt slipp på det "gode, gamle" ...

>> Klikk her for å se bildene fra nyoppussede Pearl of Scandinavia

110 millioner

DFDS har renovert flere av sine skip, men det er først og fremst København-båtene Pearl og Crown of Scandinavia som har fått de tyngste løftene. Vi har ikke sett Crown of Scandinavia etter oppussingen, men Pearl ser ut til å ha hatt godt av fornyelsen. Friske farger og lysere og lettere interiør har fått skipet mer inn i den tiden vi lever i, 2005, i stedet for 80-tallstungt som det har vært en stund.

Rederiet har til sammen brukt rundt 110 millioner kroner på ombyggingen.

Nytt og gammelt ombord

Stort sett alle fellesområdene og restaurantene har fått ny innpakning, og noen til dels nytt innhold. Gourmetrestauranten Marco Polo har gått fra à la carte-restaurant til å servere seksretters menyer; kafeteriaen er blitt en mer moderne kafé kalt "Bake'n Coffee" hvor man serverer lettere retter, bakevarer, kaker og kaffe; og man har fått en ny temarestaurant som skifter tema og meny gjennom året.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer