København - billig overnatting med høy standard

Den danske kronen er sterk, men du får ganske mye hotell for pengene, likevel.

Publisert
Sist oppdatert

Tenkt deg en tur til København i høst? Selv om den danske kronen er ganske sterk (100 danske tilsvarer cirka 117 norske per 2/8), klarer ikke vi nordmenn holde oss unna vår yndlingsstorby.

Sjekk ut Købens heteste adresser

Så, hva må du betale for å bo på et sentralt hotell med minimum fire stjerner? Vi har sjekket hva du får for 800-1.000 kroner natten. Her er det vi fant:

Grand Hotel, Vesterbro - på dette klassiske firestjerners hotellet får du dobbeltrom for 900 danske kroner, inkludert frokost. Vi fant et tilbud på 1445 danske kroner (cirka 1.685 kr) for to overnattinger en helg i oktober, altså cirka 722 danske kroner (cirka 842 kr) natten.

Imperial Hotel, ved Hovedbanegården - på dette firestjerners hotellet fant vi et tilbud en helg i oktober (fre-søn) til 1.734 danske kroner, cirka 2.020 kr, med frokost inkludert.

The Square, Rådhusplassen - på dette moderne firestjerners hotellet fant vi også et tilbud en helg i oktober (fre-søn) til 1.734 danske kroner, cirka 2.020 kr, med frokost inkludert.

Marriott, Kalvebod Brygge - dette femstjerners hotellet tilbyr dobbeltrom en helg i oktober til 1.798 danske kroner, eller cirka 2.095 kroner. Da må du betale alt ved bestilling, og du kan ikke endre eller kansellere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer