København best på luksushotell

Københavns D'Angleterre er best blant likemenn i Oslo, Stockholm og Helsingfors. Men også dyrest ...

Publisert
Sist oppdatert

Det viser en hotelltest og prisundersøkelse gjort av den svenske avisen Dagens Nyheter (DN). Utsendte fra avisredaksjonen har bodd og testet det som de mener er de beste og sammenliknbare hotell i de nordiske storbyene: Grand Hotell i Oslo, Grand Hotell i Stockholm, Hotell Kämp i Helsingfors og D'Angleterre i København.

D'Angleterre kom ut som vinner av testen, men er også det dyreste valget; mens du må ut med 4.299 svenske kroner for en natt i dobbeltrom på D'Angleterre (og må betale 200 kroner for frokost i tillegg ...), så slipper du med 1.786 svenske kroner for dobbeltrom med frokost på Grand i Oslo. Grand Hotel i Stockholm og Hotel Kämp i Helsingfors tar begge cirka 3.900 svenske kroner for dobbeltrom (Deluxerom), og et tillegg på cirka 250 sek for frokost.

Ifølge vurderingene til DN, får du de beste rommene på Hotel Kämp, det beste baderommet på Hotel Kämp og Grand Hotel Stockholm, den beste frokosten på Grand i Oslo og D'Angleterre i København, og den beste middagen på Grand Hotel i Stochholm og Oslo.

Av maks 35 mulige poeng, har D'Angleterre skåret 32, Grand Hotel Stockholm skåret 31, og Grand i Oslo og Hotel Kämp i Helsingfors skåret 28.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer