København eller London?

Julete shoppingguide til Køben og London.

Publisert
Sist oppdatert

København

I København kan du handle i alt fra sjarmerende små butikker i sidegatene til Strøget, til større varehus og merkebutikker i sentrum. Strøget fyller 40 år i disse dager, og her finner du alt fra eksklusive butikker som Prada og Louis Vuitton til royalt glass og spennende dansk design. Men ta en tur utenfor jubileumsgaten; der vil du finne de sjeldne skattene. Mer om shopping i København kan du lese her.

De fleste butikker og handlesenter i sentrum har søndagsåpent i desember. Informasjon om åpningstider finner du bl.a. på nettsidene Alt om København (se nedenfor).

Andre juleopplevelser:Dersom du befinner deg i København før jul, bør du ta en tur innom julemarkedet på Tivoli. Når mørket har senket seg, alle lysene er tent og gløggduften snor seg mellom de små salgsbodene, er det virkelig julestemning på Tivoli. Det er julemarked i perioden 15/11-23/12, da det er åpent søn-ons 11-21 og tor-lør 11-22.

Julemarked på Nyhavn: 22/11-23/12.Jule-loppemarked i Forum: 30/11-1/12.Julemarked i Christiania: 10/12-20/12

Fakta:Det er 1,7 millioner innbyggere i storkøbenhavn. Du flyr direkte fra Gardermoen med Sterling og SAS, eller fra Sandefjord med Widerøe og SAS. DFDS seiler fra Oslo til København.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer