København for en slikk og ingenting

København-turen trenger ikke koste skjorta. Vi viser vei til billig overnatting og gratisopplevelser i den danske hovedstaden.

Publisert
Sist oppdatert

Det er muligheter for å la seg underholde, slukke tørsten med dansk øl og komme seg fra A til B - gratis - hvis du kjenner triksene. I denne guiden viser vi vei til gratisopplevelser og billig overnatting i metropolen København.

Skroll ned for mer.Det behøver ikke koste penger å nyte livet i den danske hovedstaden. Nedenfor kan du se forslag til mulige gratisopplevelser og triksene for å komme deg rundt i byen gratis. Oversikt over gratis museer finner du her, og forslag til rimelig overnatting finner du her.

Barnlige fornøyelser

Gjenoppliv barnet i deg med et besøk i det som skal være verdens eldste fornøyelsespark: Bakken på Klampenborg. Parken har åpent fra april til september, og her er det gratis inngang for alle og enhver. Du må selvsagt betale dersom du ønsker å forlyste deg med noen av stedets kjørende attraksjoner, men for deg som nøyer deg med å se, er det gratis.

Badeliv

Det er gode muligheter for en dukkert dersom sommervarm sightseeing fremkaller svette og hetetokter. Badevannet i Københavns havn er erklært badevennlig, noe som gjør at du kan hoppe til sjøs midt i sentrum – noe som københavnerne selv gjerne gjør. Men det finnes også flere fine strender og badeområder nær sentrum:Islands brygge:Hadde sin første sesong i fjor sommer. Havnebad bestående av flytebrygger med sandstrender og basseng, beliggende ved Havneholmen.Bellevue:Et ekte "se og bli sett"-sted, såpass populært at det blir kalt fluepapiret på folkemunne. Beliggende på Klampenborg, ikke langt fra Dyrehavsbakken fornøyelsespark.Amager Strandpark:Lang og mindre trafikkert strand ved Kastrup Fort, en kort kjøretur fra sentrum.Alle de ovennevnte badestedene er til gratis benyttelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer